fb

NEI

Afdrukken

Ik krijg regelmatig de vraag voor welke doelgroep is NEI? Voor iedereen, voor mensen en dier, zelfs al voor de conceptie! Daarmee bedoel ik dat als je graag zwanger wil worden ik kan ondersteunen, tijdens de zwangersschap- zowel bij moeder als baby, net na de geboorte, en alle fasen die horen bij het opgroeien tot het sterven aan toe. 

Wat is NEI?

NEI is een unieke methode om onverwerkte incidenten, trauma's, fysieke klachten en emotionele problemen op een bijzondere snelle en plezierige manier aan te pakken en op te lossen. Het werkt voor mens en dier van 0 tot 100 jaar!
NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het is een methode die is ontstaan uit verschillende disciplines waaronder acupressuur, kinesiologie, NLP en EFT.

NEI-therapie is een zeer efficiënte methode waarbij al binnen één behandeling indrukwekkende resultaten en veranderingen kunt merken omdat de oorzaak achter klachten wordt aangepakt in plaats van slechts de symptomen. Tijdens een NEI-therapiesessie maak ik met behulp van een biotensor contact met het onderbewustzijn waar ervaringen uit het verleden liggen opgeslagen op celniveau. Mensen reageren zowel bewust als onbewust op prikkels uit onze omgeving. Het interpreteren van zintuiglijke prikkels bepaalt ons gedrag en vormt onbewuste patronen. Vaak zijn dit patronen die wat lastiger te achterhalen zijn. Door contact te maken met het onderbewustzijn door middel van NEI kunnen onbewuste zaken in het bewustzijn komen en op die manier kunnen worden geïntegreerd, verwerkt en geheeld.

 1. NEI-therapie is geschikt voor het behandelen van zowel fysieke als emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, rugpijn, eczeem, allergieën, angsten, niet voor jezelf durven opkomen, besluiteloosheid, boosheid, irritatie, faalangst, leer- en concentratieproblemen, Dyslexie, ADD, ADHD etc.
 2. NEI werkt ook ondersteunend bij zaken als stoppen met roken, teveel eten en bij fobieën. Ook kan met NEI-therapie inzicht verkregen worden in belemmerende gedragspatronen en sabotagemechanismen welke gerelateerd zijn aan klachten of problemen.
 3. Willen jullie zwanger worden en het lukt niet zoals je hoopt, ook hierbij kan NEI helpen. Het geeft inzicht welk vlak de aandacht mag hebben, is het fysiek, zit het op energetisch vlak, heeft het met emoties of belemmerende overtuigingen te maken of met celmetabolisme? Ik test het voor je uit en samen gaan we op zoek naar wat nodig is om hetgeen in balans te brengen. Ook tijdens de zwangersschap kan NEI een fijne ondersteuning bieden. Contact maken met je ongeboren kindje in de buik, is ook mogelijk met NEI.
 4. NEI is ook toepasbaar op dieren. Zo zijn er al heel wat honden, katten en zelfs paarden die ik heb mogen testen en helpen. Hiervoor verwijs ik je graag naar een collega's die gespecialiseerd zijn in Nei met dieren.
 5. NEI voor het ontstoren van vaccinatieschade.

De behandeling begint met het testen van de vijf elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout. Hiermee test ik welk element in onbalans is en ga daar mee aan de slag. Vanuit de vijf elementen weet ik of ik aan de slag moet gaan met de emoties, het metabolisme, de lichaamsenergie, genetische belasting/miasma's of op het fysieke vlak Dit gebeurt door vragen te stellen en te testen met een biotensor en het peilen van het onderbewuste geheugen. Om de blokkades op te ruimen worden diverse technieken toegepast waardoor de emotie(s) door integratie neutraal worden en de blokkade wordt opgeruimd. Mensen die een behandeling hebben ondergaan, ervaren deze als plezierig en zijn vaak opgelucht. Het levert energie en nieuwe inzichten op. Het voordeel van NEI is dat je niet helemaal terug hoeft naar de pijn uit het verleden, het benoemen en integreren is meestal als voldoende.

Het antwoord zit in jou. Je hebt alles in je om emotioneel in balans te zijn.

Laat NEI ® je helpen om het antwoord te vinden op de vraag hoe jij jouw potentieel volledig kunt benutten.


Nei is een methode

 • Die vrij van oordeel is.
 • Die het mogelijk maakt op integere wijze te communiceren met je onderbewuste.
 • Die blokkades opspoort en ze integreert
 • Die balans herstelt in het lichaam
 • Die balans herstelt in de geest
 • Die pijnvrij is
 • Die snel en effectief is
 • Die zeer snel tot de kern komt
 • Die modern is en past bij de huidige ontwikkelingen binnen de wetenschap en gezondheidszorg
 • Die geschikt is voor groot en klein, oud en jong
 • Die energie geeft
 • Die nieuwe mogelijkheden biedt
 • Die uitgaat van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden
 • Die uitgevoerd wordt door erkende en gemotiveerde therapeuten, die zelf allemaal de methode van binnen en buiten kennen
 • Die samen gaat met andere methoden
 • Die bewustwording brengt
 • Die je laat leven in plaats van overleven

NEI-Coaching

In 2017-2018 heb ik de opleiding tot NEI-coach bij Jolanda Vleugel in Groesbeek gevolgd. Ik was al enthousiast door zelf te ervaren wat een NEI-sessie met me doet en nu ben ik zelf het proces gestart om het te leren. Ik vind het mooi, interessant en indrukwekkend wat ik hiermee mag en kan betekenen voor JOU. In mei 2018 heb NEI-coach en in maart 2020 heb ik mijn Nei-master diploma behaald.

De investering voor een NEI-sessie is € 85,- (vrij van BTW). Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, met intakegesprek 2 uur.