fb

Over mij

wies362x490Wat fijn dat je me hebt gevonden!

Ik ben Wies Rienmeijer-van Stipdonk. In 1974 ben ik geboren te Geldrop.
Ik ben getrouwd met Marc en samen hebben we 3 zonen, 2 op het VO en 1 op de basisschool.

In 2013 heb ik kennis mogen maken met NLP. Ik had het gevoel of ik thuiskwam en dat het Coachen hetgeen was waar ik al die tijd naar op zoek was. 

Sinds mei 2016 heb ik mijn eigen praktijk: "Coaching aan de keukentafel." Deze naam klinkt voor mij laagdrempelig en dat wil ik uitstralen. Ik wil bereikbaar zijn. Ik wil graag mensen verder helpen, door ze inzicht te geven in de keuzemogelijkheden die ze hebben, vanuit hun eigen autonomie. Ik ben gestart bij mij thuis aan de keukentafel. Toch bleek dat niet de ideale plek te zijn en daardoor heb ik sinds april 2017 mijn eigen praktijk op de 1e etage van mijn ouderlijk huis.

Ik ontvang graag mensen in mijn praktijk of ga bij mensen die zelf niet kunnen komen naar hun huis, ik wil mensen een veilig en vertrouwd gevoel geven. Een gevoel van veiligheid waaruit ze met mij in gesprek willen gaan en van waaruit we op een prettige manier de diepte in kunnen gaan.

Ik hoor cliƫnten vaak zeggen na een Coaching; "Ik heb weer rust in mijn hoofd." of "Ik voel ruimte in mijn lijf." of "Ik voel me krachtig en ik kan er weer tegenaan." Dat geeft mij voldoening, dat maakt dat Coachen mijn ding is!

Ik heb ruim 20 jaar onderwijservaring, waarvan 15 jaar in het Speciaal basisonderwijs.Binnen het onderwijs heb ik gewerkt als Rekenspecialist en heb ik faalangstreductietraining, TOM (theory of mind) training en SOVA (sociale vaardigheids) training gegeven. Ik krijg steeds meer vraag van ouders of ik dit ook in mijn praktijk doe. Ik doe dit ook in mijn praktijk en samen met u kijken we naar een training op maat.

De vraag naar NEI-sessies is enorm toegenomen, simpelweg omdat ik daarmee snel resultaat boek en het probleem / blokkade bij de oorsprog wordt aangepakt.

Cursussen en opleidingen:

 • 2014 NLP practitioner en juni 2016 diploma NLP Master Practitioner ( docenten Adri van den Brand en Henk van Mil)
 • verdiepingscursus TA 2017; Tranasactionele Analyse en spiritual Coachen ( docenten Adri van den Brand en Henk van Mil)
 • mei 2018  NEI coaching (Neuro Emotionele Integratie) en maart 2020 NEI Master (Jolanda Vleugel opleidingsinstituut voor Integrale Coaching & Therapie in Groesbeek)
 • 2018 heb ik Reiki I,  1 op 1 familieopstellingen, bijscholing ' 'Kanker anders bekeken', 'bijscholing vaccinatie' en 'verbroken verbinding' over geboortepatronen.
 • De cursus visuele screening en verdieping visuele screening, Jamara Rekencoach, Dominantie Matrix, Movement Based Learning, Schrijfmotorische Therapie, Ruimtelijk zicht en inzicht, Woordbeeldtrainer en Leesmatrix coach, bij Fleur Giesen bij het Breincentrum in Wijchen. Al deze modules samen vormen het diploma psychomotorische leer- en gedragsspecialist dec 2019.
 • Najaar 2019 heb ik de orthomoluculaire bijscholing gevolgd bij Jan Blaauw, georganiseerd door Metagenics.
 • september 2020 RMTi(reflexintegratie) level 1&2, juni 2021 School readiness (RMTi), Breincentrum Wijchen door Fleur Giesen en Gaynor Ralls (UK)
 • februari tm april 2021 cursus meridiaanmassage bij Horizon massageopleidingen door Monic Dillen.
 • juni 2021 bijscholing Levensboompaden door Esther van Blijdesteijn, Via Pura.
 • februari t/m juli 2021 Akasha healing en reading, bij Ashana Holistic Education door Norma Prikanowski.
 • februari 2022 RMTi level 3 Breincentrum Wijchen door Fleur Giesen en Gaynor Ralls (UK)
 • maart 2022 RMTI face the fear Breincentrum Wijchen Gaynor Ralls (UK)
 • maart 2022 Priesteres van Atlantis Ashana Holistic Education door Norma Prikanowski

Zo blijf ik me ontwikkelen en mag ik nog meer kennis en vaardigheden te verwerven die ik toe kan passen in mijn praktijk.

Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel (kvk 66095549) per 01-01-2020 maak ik gebruik van de kleine ondernemersregeling en draag ik geen BTW af.
Ik ben lid van de VVNT, vereniging van NEI therapeuten en van het Cat collectief, collectief voor alternatieve therapeuten.

GAT Schilden

vvnt logo liggend

 

 

lotus1019x500over mij