Over mij

Wat fijn dat je me hebt gevonden!

wies362x490 

Ik ben Wies Rienmeijer- van Stipdonk. In 1974 ben ik geboren te Geldrop.
Ik ben getrouwd met Marc en samen hebben we 3 zonen, 1 op het VO en 2 op de basisschool.

In 2013 heb ik kennis mogen maken met NLP. Ik had het gevoel of ik thuiskwam en dat het Coachen hetgeen was waar ik al die tijd naar op zoek was. 

Daarom ben ik in 2014 de NLP practitioner gaan volgen en in juni 2016 heb ik het diploma NLP Master Practitioner behaald.

Daarna heb ik een verdiepingscursus voor de TA; Tranasactionele Analyse en spiritual Coachen gevolgd.

In mei 2018 heb ik mijn diploma van NEI coaching (Neuro Emotionele Integratie) behaald.

In 2018 heb ik Reiki I gevolgd, de 1 op 1 familieopstellingen, bijscholing ' 'Kanker anders bekeken', 'bijscholing vaccinatie' en 'verbroken verbinding' over geboortepatronen, de cursus visuele screening, Jamara Rekencoach, dominantie matrix, movement based learning bij het Breincentrum in Wijchen en voor september 2019 staat de orthomoluculaire vakopleiding en de NEI master opleiding gepland.

Zo blijf ik me ontwikkelen en mag ik nog meer leren om toe te kunnen passen in mijn praktijk.

Sinds mei 2016 heb ik mijn eigen praktijk : "Coaching aan de keukentafel." Deze naam klinkt voor mij laagdrempelig en dat wil ik uitstralen. Ik wil bereikbaar zijn. Ik wil graag mensen verder helpen, door ze inzicht te geven in de keuzemogelijkheden die ze hebben, vanuit hun eigen autonomie. Ik ben gestart bij mij thuis aan de keukentafel. Toch bleek dat niet de ideale plek te zijn en daardoor heb ik sinds april 2017 mijn eigen praktijk op de 1e etage van mijn ouderlijk huis.

Ik ontvang graag mensen in mijn praktijk of ga bij mensen die zelf niet kunnen komen naar hun huis, ik wil mensen een veilig en vertrouwd gevoel geven. Een gevoel van veiligheid waaruit ze met mij in gesprek willen gaan en van waaruit we op een prettige manier de diepte in kunnen gaan.

Ik hoor cliƫnten vaak zeggen na een Coaching; "Ik heb weer rust in mijn hoofd." of "Ik voel ruimte in mijn lijf." of "Ik voel me krachtig en ik kan er weer tegenaan." Dat geeft mij voldoening, dat maakt dat Coachen mijn ding is!

Ik heb ruim 20 jaar onderwijservaring, waarvan 15 jaar in het Speciaal basisonderwijs. Ik heb 1,5 jaar in kleine groepjes faalangstreductietraining, TOM (theory of mind) training en SOVA (sociale vaardigheids) training gegeven. Ik krijg steeds meer vraag van ouders of ik dit ook in mijn praktijk doe. Ik doe dit ook in mijn praktijk en samen met u kijken we naar een training op maat. De vraag naar NEI-sessies is enorm toegenomen, simpelweg omdat ik daarmee snel resultaat boek en het probleem / blokkade bij de oorsprog wordt aangepakt.

Ik ben ingeschreven bij de kamer van koophandel (kvk 66095549) en draag BTW af.

Ik ben lid van de VVNT, vereniging van NEI therapeuten en van het Cat collectief, collectief voor alternatieve therapeuten.

cat

vvnt logo liggend

 

 

lotus1019x500over mij