fb

Coaching, wat mag je van mij verwachten?

Afdrukken

In mijn praktijk sta 'jij' centraal

Ik richt me in mijn praktijk op kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Iedereen van 0 tot 100 jaar. Je mag kiezen of je wilt starten met een intakegesprek. Dat heeft als doel om elkaar te leren kennen en jouw hulpvraag helder te krijgen. Het gaat er om wat 'jij' wil bereiken. En of er een 'klik' is. We maken afspraken en spreken verwachtingen naar elkaar uit. Wil je direct een afspraak voor een sessie, dan leg ik eerst uit hoe ik werk en wat je mag en kan verwachten. Ik vraag je om je doel van de sessie te formuleren. Waar je het lastig vindt om dat te benoemen, stel ik vragen om zo jouw doel duidelijk te krijgen.

Hoe ga ik te werk

Je mag kiezen wat voor behandeling jij wilt. De meeste vraag is naar een NEI sessie simpelweg omdat dat snel resultaat geeft. Of zoek je ondersteuning of begeleiding op leergebied voor je kind? Of een combinatie?

Tijdens de sessie(s) gaan we in gesprek, ik stel vragen om informatie te krijgen en om jou inzicht te geven in je patronen, overtuigingen, waardesysteem en keuzemogelijkheden. Ik doe dat vanuit mijn rol als "Fair Witness", er is geen goed of fout. Jij bent helemaal oké zoals jij bent! Daarnaast zal ik gebruik maken van diverse werkvormen of diverse onderdelen van de NEI therapie, zodat jij beter zicht krijgt op jouw denken, voelen en jouw gedrag om zo inzichten te krijgen die je naar jouw doel brengen en waarin jij keuzemogelijkheden ervaart en de mogelijkheid ziet om je te ontwikkelen zoals jij dat wil.

Ik maak hiervoor gebruik van NEI coachingNLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Transactionele AnalyseSystemisch werk.
Kennis van de meridianen, Holistische EMDR, de vijf elementen, Bach bloesem remedies, flower plex, edelstenen, bloesemremedies Nederland, Alaska remedies, Range of light (Sierra Nevada), Yana kinderremedies, Orchid remedie uit Zweden, Lightwesen, celzouten, sprays van de Groene Linde en etherische oliën en nog veel meer moois ter ondersteuning.