Coaching, wat mag je van mij verwachten?

In mijn praktijk sta 'jij' centraal.

Ik richt me in mijn praktijk op kinderen, jong volwassenen en volwassenen. Iedereen van 0 tot 100 jaar. Je mag kiezen of je wilt starten met een intakegesprek.Dat heeft als doel om elkaar te leren kennen en jouw hulpvraag helder te krijgen. Het gaat er om wat 'jij' wil bereiken. En of er een 'klik' is. Samen stellen we een contract op om afspraken te maken en verwachtingen naar elkaar te formuleren. Wil je direct een afspraak voor een sessie, dan leg ik eerst uit hoe ik werk en wat je mag en kan verwachten. Ik vraag je om je doel van de sessie te formuleren. Waar je het lastig vindt om dat te benoemen, stel ik vragen om zo jouw doel duidelijk te krijgen.

Hoe ga ik te werk:

Je kunt kiezen wat voor behandeling jij wilt. Wil je door in gesprek te gaan met interventies (werkvormen) de diepte in of wil je een NEI sessie?

Tijdens de sessie(s) gaan we in gesprek, ik stel vragen om informatie te krijgen en om jou inzicht te geven in je patronen, overtuigingen, waardesysteem en keuzemogelijkheden. Ik doe dat vanuit mijn rol als "Fair Witness", er is geen goed of fout. Daarnaast zal ik gebruik maken van diverse werkvormen of diverse onderdelen van de NEI therapie, zodat jij beter zicht krijgt op jouw denken, voelen en jouw gedrag om zo inzichten te krijgen die je naar jouw doel brengen en waarin jij keuzemogelijkheden ervaart en de mogelijkheid ziet om je te ontwikkelen zoals jij dat wil.

Ik maak hiervoor gebruik van NEI coachingNLP (Neuro Lingu├»stisch Programmeren), Transactionele AnalyseSystemisch werk.EE (emotioneel evenwicht), de vijf elementen, Bach bloesem remedies, flower plex, edelstenen, celzouten en sprays met etherische oli├źn. 

 nei 2 nei 3 nei 6

 nei 4  nei 5